NİZAMETTİN GÜZEL'DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
Ağrı Oto Tamirciler ve Demirciler Odası Başkan Adayı Nizamettin Güzel, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve manevi değerlere vurgu yaptı.

Ağrı Oto Tamirciler ve Demirciler Odası Başkan Adayı Nizamettin Güzel, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Güzel, mesajında Berat Kandili’nin affın, arınmanın ve gönüllerin huzur bulduğu mübarek gecelerden biri olduğunu ifade etti.
Nizamettin Güzel mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Berat Kandili; kalplerin arındığı, kırgınlıkların sona erdiği, kardeşlik duygularının güçlendiği çok kıymetli bir gecedir. Bu mübarek gecenin başta esnaf ve sanatkârlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Yapılan duaların kabul olmasını diliyorum.”
Esnaf camiasının içinden gelen ve uzun yıllardır sektörde hizmet veren Nizamettin Güzel’in mesajı, birlik ve dayanışma vurgusuyla dikkat çekti.
Başkan adayı Güzel, tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.






