Tunç Ailesinden Acı Kayıp: Şefika TUNÇ Hakk’a Yürüdü

Rahmetli Hacı Zıbeyt’in gelini, Ömer TUNÇ’un muhterem eşi, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Adem TUNÇ’un kıymetli annesi Şefika TUNÇ, Ağrı'nın Patnos ilçesinde Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 30.07.2025 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Ağrı’nın köklü ailelerinden Tunç ailesi, derin bir acı yaşıyor.

Rahmetli Hacı Zıbeyt’in gelini, Ömer TUNÇ’un muhterem eşi, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Adem TUNÇ’un kıymetli annesi Şefika TUNÇ, Ağrı'nın Patnos ilçesinde Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Merhumenin vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derin bir hüzne boğdu.
Cenazesi, yarın Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Aşağı Köşk Köyü'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Tunç ailesine mensup bir hemşehrimizin bu acı kaybı dolayısıyla, merhumeye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.