Uşen Öncülüğünde Ağrılılar Buluştu: Kocaeli’de Dayanışma Mesajı
İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Üşen, Ağrılı hemşehriler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Çayırova Ağrılılar Dernek Başkanı Vezir Yıldız, İstişare Kurulu Başkanı ve Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu Müdürü Metin Bertan ile Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Sarı da yer aldı.
Heyet, Kocaeli Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Vedat Kılıç ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen buluşmada, Ağrılı hemşehrilerin dayanışmasının daha da güçlendirilmesi, dernekler arasındaki iş birliğinin artırılması ve ortak çalışmaların geliştirilmesi konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
“Ağrı’nın Gücünü Birlikteliğimizden Alıyoruz”
Ziyarette konuşulan başlıkların merkezinde Ağrılıların birlik ve beraberliğinin daha güçlü bir şekilde geleceğe taşınması yer aldı.
İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Üşen, farklı şehirlerde yaşayan Ağrılı hemşehrilerin ortak değerler etrafında buluşmasının büyük önem taşıdığını belirterek, dernekler arasındaki dayanışmanın her geçen gün daha da güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
Üşen’in öncülüğündeki ziyaret, Ağrılı sivil toplum kuruluşlarının farklı şehirlerdeki temsilcileri arasında gönül köprülerinin güçlendirilmesi açısından da anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.
Kocaeli’de Ağrı’nın Gönül Birliği Pekişti
Kocaeli Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Vedat Kılıç ve yönetiminin gösterdiği samimi ev sahipliği, ziyaretin sıcak ve dostane bir ortamda gerçekleşmesini sağladı.
Gerçekleştirilen buluşmanın ardından İstanbul Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından yapılan değerlendirmede, nazik misafirperverlikleri ve gönül dostlukları nedeniyle Vedat Kılıç ve yönetimine teşekkür edildi.
Federasyon Başkanı Mehmet Üşen, Ağrılı hemşehrilerin dayanışma ruhunu daha da büyütmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, “Birlikte daha güçlü, birlikte daha güzel yarınlara” mesajı verdi.
Gerçekleştirilen ziyaret, farklı kentlerde faaliyet gösteren Ağrılı derneklerin ortak hedefler doğrultusunda buluşmasının ve Ağrı’nın birlik ruhunun şehirler arasında yaşatılmasının güzel bir örneği oldu.









