Okul Gününde Yol Çalışması Trafiği Felç Etti

Karayolları’nın plansızlığı vatandaşları çileden çıkardı. Öğrenciler okula geç kaldı, veliler isyan etti: “Şehir sahipsiz mi?”

Gündem Yayın: 08 Eylül 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 08.09.2025 15:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ağrı’da okulların açıldığı gün Karayolları Ağrı Şube Müdürlüğü’nün başlattığı yol çalışması şehirde adeta kaosa yol açtı. Havalimanı yolu üzerindeki köprü civarında yapılan çalışma, sabah saatlerinde trafiği tamamen kilitledi.

 

Yaz boyunca tek bir adım atmayan Karayolları’nın, en yoğun gün olan eğitim öğretim yılının ilk günü ve sabah saatlerinde böyle bir işe girişmesi, vatandaştan büyük tepki topladı.

Saatlerce trafikte kalan sürücüler sinirlerine hakim olamadı. Öğrenciler derse geç kaldı, veliler ise “Bu şehri yöneten yok mu? Şehir sahipsiz mi?” diyerek isyan etti.

Vatandaşlar, Karayolları’nın plansızlığına sert sözlerle tepki gösterdi:

“Aylarca boş duran yollar, okullar açılınca mı akıllarına geldi?”

“İnsanların çocukları okula yetişemedi, işine gidemedi. Böyle yönetim olmaz.”

Şehir trafiğinin saatlerce kilitlenmesine neden olan bu çalışma, Ağrı’da altyapı ve planlama konusundaki ciddi eksiklikleri bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek bu tür sorumsuz uygulamaların bir daha yaşanmamasını istedi

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.