Mehmet Uşen’den Güçlü Birlik Mesajı: Ağrılılar Aynı Sofrada Buluştu

Ağrı İstanbul Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı ve iş insanı Mehmet Uşen, hemşehrileriyle bir araya gelmeye ve Ağrı kültürünü yaşatmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündem Yayın: 01 Şubat 2026 - Pazar - Güncelleme: 01.02.2026 20:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Uşen, Cuma Çay ve Çevre Köy Derneği Başkanı, aynı zamanda Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali İlidi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına katılım sağladı.

Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen programda, İstanbul’da yaşayan Ağrılılar bir araya gelerek istişarelerde bulundu, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Program boyunca hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi ve federasyon çalışmaları üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Uşen: “Birlik Oldukça Güçlüyüz”

Toplumsal dayanışmaya verdiği önemle tanınan Mehmet Uşen’in, bu tür buluşmalara özel önem verdiği ve hemşehrileriyle birebir temas kurduğu görüldü. Uşen, Ağrılıların ortak değerler etrafında kenetlenmesinin, hem İstanbul’daki hem de memleketteki sosyal ve kültürel çalışmalara güç kattığını vurguladı.

Teşekkür ve Başarı Dileği

Program sonunda bir paylaşım yapan Başkan Uşen, nazik davetleri ve misafirperverlikleri için Ali İlidi’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Uşen, bu anlamlı buluşmanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ağrı Kültürü İstanbul’da Yaşatılıyor

Mehmet Uşen’in başkanlığını yürüttüğü federasyonun, İstanbul’da yaşayan Ağrılılar arasında köprü görevi gördüğü, kültürel değerlerin yaşatılması ve hemşehriler arasındaki dayanışmanın artırılması adına önemli bir misyon üstlendiği ifade edildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.