Ağrı Ticaret Borsası’ndan Milletvekili Ruken Kilerci’ye Ziyaret

Ağrı Ticaret Borsası Başkanı Ömer Yıldırım, Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci’yi makamında ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 18 November 2025 - Tuesday - Güncelleme: 18.11.2025 19:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Gerçekleştirilen ziyarette, kentte yürütülen çalışmalar ile planlanan projeler üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirildi.

 

Görüşmede özellikle Zahireciler Sitesi konusu detaylı şekilde ele alındı. Projenin hızlandırılması, sürecin daha verimli ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan desteklerin sağlanması noktasında Başkan Yıldırım, Milletvekili Kilerci’ye taleplerini iletti.

Ağrı’nın ticari hayatına önemli katkılar sunması beklenen projelerin masaya yatırıldığı buluşmada, taraflar verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Ömer Yıldırım, Milletvekili Ruken Kilerci’ye gösterdiği yakın ilgi, destek ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.