Selahattin Aktaş'tan 23 Nisan Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 106. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aktaş mesajında, 23 Nisan’ın Türk milletinin bağımsızlık iradesini dünyaya ilan ettiği en önemli tarihlerden biri olduğunu vurgulayarak, bu anlamlı günün çocuklara armağan edilmesinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
Aktaş açıklamasında, “23 Nisan, milli egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu özel günün geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan edilmesi, milletimizin onlara verdiği değerin en güçlü göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Çocukların milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine dikkat çeken Aktaş, güçlü bir Türkiye’nin ancak bilinçli ve donanımlı nesillerle mümkün olacağını belirtti.
Selahattin Aktaş, mesajının sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anarak, tüm çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.







