Potada Mücadele, Kültürde Buluşma: Ağrılı Sporcular İzmir’de

Ağrı’da KYK yurtlarında kalan öğrencilerden oluşan Yurt Lig Kadın Basketbol Takımı, İzmir’de düzenlenen Yurt Lig Basketbol Turnuvası öncesinde hazırlıklarını sürdürürken anlamlı bir kültürel ziyarette bulundu.

Spor Yayın: 06 Mayıs 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 06.05.2026 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Takım, İzmir’in önemli noktalarından biri olan Zübeyde Hanım Müze Gemisi’ni ziyaret ederek hem moral depoladı hem de tarihi atmosferi yakından tanıma fırsatı buldu. Yoğun maç temposu arasında gerçekleştirilen ziyaret, sporcular için motivasyon kaynağı oldu.

Takım sorumlusu Erhan Alptekin öncülüğünde çalışmalarını sürdüren ekip, turnuvada başarılı sonuçlar alarak Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Ziyaret sırasında sporcuları ağırlayan yetkililer, KYK yurtlarında kalan genç sporculara başarı dileklerini ileterek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ağrılı öğrenciler, hem sportif başarıları hem de sosyal etkinliklerde sergiledikleri örnek duruşla takdir toplamaya devam ediyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.