Doğubayazıt TSO’da Dayanışma Rüzgârı
Cemal Can ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, iş dünyasının temsilcileri Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen buluşmada oda üyeleri aynı sofrayı paylaşarak hem Ramazan’ın bereketini hem de dayanışma ruhunu birlikte yaşadı. Programda Doğubayazıt’ın ticari hayatı, ekonomik gelişimi ve iş dünyasının beklentileri üzerine samimi istişarelerde bulunuldu.
Başkan Cemal Can’ın öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmaların, iş dünyası arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirdiği ifade edildi. Üyelerle yakından ilgilenen ve iş dünyasının sorunlarını yakından takip eden Cemal Can’ın, Doğubayazıt ekonomisinin gelişimi için yürüttüğü çalışmaların takdir topladığı belirtildi.
İftar programında konuşan Başkan Cemal Can, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak iş dünyasının birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Can, bu tür buluşmaların hem dayanışmayı güçlendirdiğini hem de Doğubayazıt’ın ekonomik gelişimine katkı sunduğunu ifade etti.
Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Ramazan ayının tüm üyeler ve Doğubayazıt için hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.















