CEMAL KAYA KADIN FUTBOL TAKIMINI MİSAFİR ETTİ

Ağrı Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımımız Ankara Yakacık ile Playoff müsabakasının 2. Maçında önce 22-23. Dönem AKParti Ağrı Milletvekili ve iş İnsanı Cemal Kaya’ya misafir oldular.

Yayın: 12 Nisan 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 12.04.2025 23:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Kendisine ait Otel’in de Ağrı Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımını misafir eden Cemal Kaya, kişisel Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, ‘Ağrı’nın güçlü kızları, şimdi 1. Lig yolunda sahada ter döküyor. Onları Ankara’da ağırlamak benim için sadece bir destek değil, bir vefa borcudur. Bu kızlar, yarının güçlü kadınları… Onların yanında olmak, memleketime olan sevdamın bir parçası. Dualarımız sizinle kızlar, yüreğiniz kadar güçlü oynayın! Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’na başarılar dilerim. İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.