CEMAL CAN SERKA'YI AĞIRLADI

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca ve SERKA İl Koordinatörü Gökhan Özince’yi makamında ağırladı.

Ekonomi Yayın: 22 May 2025 - Thursday - Güncelleme: 22.05.2025 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Takip EtGoogle News

Ziyarette, SERKA’nın bölgemizde gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar ve bu yatırımların bölge ekonomisine katkıları hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca SERKA’nın yürüttüğü faaliyetlerin bölgemizdeki üyelerimize nasıl fayda sağlayabileceği ele alındı. İş birliği imkânlarının değerlendirilmesinin yanı sıra, ortak projeler geliştirilmesine yönelik ilk adımların atılması konusunda mutabık kalındı.

Başkan Cemal Can, SERKA heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu tür temasların bölgesel kalkınma açısından son derece kıymetli olduğunu vurguladı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.