Binlerce Öğrenciye Sevinç: Sedat Peker'den Bölgeye Kırtasiye Yardımı
Hayırsever kimliğiyle gönüllerde yer edinen Sedat Peker, “Vanlı Amcan” yardım hareketinin öncülüğünde çok anlamlı bir projeye imza attı.
Eğitim
Yayın: 04 Eylül 2025 - Perşembe - Güncelleme: 04.09.2025 19:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.

Van, Hakkâri, Şırnak ve Ağrı’da binlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yapılarak, yeni eğitim-öğretim yılına umut ve sevinçle başlanmasına vesile olundu.
Defterden kaleme, çantadan boyama setlerine kadar birçok ihtiyacı karşılanan öğrencilerin yüzündeki mutluluk, yapılan yardımın ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Aileler, bu destek sayesinde çocuklarının eğitim hayatına daha güvenle adım atabileceklerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.
“Vanlı Amcan” öncülüğünde yapılan bu yardım hareketi, sadece bir kırtasiye desteği değil; geleceğe atılan bir umut tohumudur. Dayanışma, paylaşma ve eğitime verilen önemin en güzel örneklerinden biri olarak hafızalara kazındı.
Yorumlar (0)