BAŞHEKİMİ GÖREVDEN ALDILAR

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Adem Aslan, görevden alındı.

Sağlık Yayın: 10 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 10.04.2025 13:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Son birkaç aydır ısrarlar istifası istenen Başhekim Adem Aslan’ı en son önceki gün İl Sağlık Müdürü Esra Beşer istifaya davet etmişti. Israrla Ağrılılara hizmet etmek isteyen Adem Aslan dün gece yarısı görevden alındı.

Uzun zamandır dile getirdiğimiz Sağlık ta Çete var deyiminin ne kadar doğru olduğu bu görevden alma ile tekrarlandı. Bir çok kişinin önünde engel olan ve usulsüzlük ve yolsuzluğa karşı duran Başhekim Adem Aslan’ı görevden alanları yerine kimin atayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorumlar (2)
10.04.2025 19:02
Yazıklar olsun
Servet Kılıç
10.04.2025 13:48
Ağrının makus kaderi. Acaba yerine Erzurumlu gelir.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.