Ağrı Ticaret Borsası’ndan Şeker Fabrikası’na Destek Ziyareti

Ağrı Ticaret Borsası, 2025–2026 kampanya döneminde üretici ve emekçilerin yanında olmayı sürdürüyor. Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Ağrı Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek çalışanlara destek mesajı verdi.

Ekonomi Yayın: 15 Ekim 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 15.10.2025 19:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Ağrı Ticaret Borsası, üretimin ve emeğin önemine dikkat çekmek amacıyla Ağrı Şeker Fabrikası’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım, Meclis Başkanı Kenan Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yıldız ve Meclis Üyesi Osman Malay’ın katıldığı ziyarette, fabrika işleyişi hakkında bilgi alındı.

 

Fabrika Müdürü Kürşad Erdoğan tarafından karşılanan heyet, üretim sürecini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında çiftçilerle ve fabrika çalışanlarıyla da bir araya gelen heyet, emekçilere bere ve sıcak çorba ikramında bulundu.

 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Ağrı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım, “2025–2026 kampanya döneminde de üreticimizin ve emekçimizin yanındayız. Bu topraklarda alın teri döken herkesin emeği çok kıymetli. Ağrı Ticaret Borsası olarak üretimin ve emeğin her zaman destekçisiyiz,” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.