Ensar Vakfı Ağrı Şubesi’nde Murat Şam Yeniden Başkan
Ensar Vakfı Ağrı Şubesi Genel Kurul Toplantısı, yönetim kurulu ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ağrı’da düzenlenen genel kurulda mevcut başkan Murat Şam, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Toplantıda vakfın geçmiş dönem faaliyetleri detaylı şekilde değerlendirilirken, önümüzdeki döneme ilişkin eğitim, gençlik ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Katılımcılar, vakfın Ağrı’da yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekerek yeni dönemde yapılacak faaliyetler için başarı temennilerini dile getirdi.
Genel kurul sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Murat Şam, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Bize duyulan bu güvene layık olmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Ensar Vakfı’nın değerleri doğrultusunda özellikle eğitim ve gençlik alanında önemli projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz.”
Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.







