AİÇÜ’den Sağlıkta Şiddete Karşı Net Mesaj: Yanınızdayız!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) yönetimi, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Sağlık Yayın: 26 Eylül 2025 - Cuma - Güncelleme: 26.09.2025 18:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Tıp Fakültesi öğretim üyemizin şiddete maruz kalmasının ardından, AİÇÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yakup Karataş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Yılmaz, söz konusu öğretim üyemizi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir. Ardından Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya gelinerek dayanışma mesajı verilmiştir.

Prof. Dr. Karataş, sağlık hizmetlerinin toplum yaşamındaki önemine dikkat çekerek şunları ifade etmiştir:

“İnsan hayatını merkeze alan ve her koşulda özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımız ile bilimsel üretim ve eğitim faaliyetleriyle bu hizmete katkı sunan Tıp Fakültesi öğretim üyelerimiz, toplumumuz için büyük bir değerdir. AİÇÜ olarak, ilimizde yaşanan ve hepimizi derinden üzen menfur saldırıda tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, emekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Sağlık çalışanlarının güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olması için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.”

Tıp Fakültesi öğretim üyeleri olarak, bu zor dönemde yanımızda olan AİÇÜ yönetimine teşekkür ediyor; şiddete maruz kalan öğretim üyemize ve tüm sağlık camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin gerekli adli cezayı alacağına inancımızı yineliyoruz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.